Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη  

Εκκλησία ΟΣΕ πετρεσ καρυστου τιμεσ ΟΣΕ πετρες πετρα χτισιματος πηλιου «Διακονία» χτισιμο με πετρα τιμη για απόρους

χτισιμο φυσικης πετρας πετρες πηλιου Αυξάνονται διαρκώς τα αιτήματα για βοήθεια που διατυπώνονται στους υπευθύνους του σταθμού πρώτων κοινωνικών βοηθειών της τοπικής Εκκλησίας. Οι αρχιτεκτονικη κηπου τιμεσ εθελοντές λατομεια κυπροσ του Συλλόγου γίνονται σε φυσικα πετρωματα τιμες καθημερινή βάση αποδέκτες δεκάδων χτισιμο μαντρασ με πετρα διαφορετικών περιπτώσεων,”

«Διακονία» για απόρους πετρες πηλιου

«Διακονία» για απόρους

Αυξάνονται διαρκώς τα αιτήματα για βοήθεια που διατυπώνονται στους υπευθύνους του σταθμού πρώτων κοινωνικών βοηθειών της τοπικής Εκκλησίας. Οι εθελοντές του Συλλόγου γίνονται σε καθημερινή βάση αποδέκτες δεκάδων διαφορετικών περιπτώσεων, οι οποίες έχουν ως κοινό γνώρισμα τον ανθρώπινο πόνο και την απόγνωση που δημιουργεί η έλλειψη στοιχειωδών αγαθών. Δεκάδες άποροι συμπολίτες, μετανάστες, έγκλειστοι σε φυλακές, αλλά και τρόφιμοι Ιδρυμάτων γίνονται αποδέκτες της βοήθειας που προσφέρει σε καθημερινή βάση η συγκεκριμένη δομή, γνωστή ως «Διακονία», η οποία λειτουργεί με την ευθύνη του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «ο Εσταυρωμένος».

Στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών «Διακονία»,  της Ιεράς Μητροπόλεως, που λειτουργεί ως παράρτημα του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος»,  βρέθηκε προχθές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Ο Σεβασμιώτατος, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Εφραίμ, Παϊσίου και Πορφυρίου και στη συνέχεια τέλεσε τον Αγιασμό έναρξης της νέας Ιεραποστολικής χρονιάς για τις δραστηριότητες του «Εσταυρωμένου» και της «Διακονίας».

Αμέσως μετά, ο υπεύθυνος του «Εσταυρωμένου», Πρωτ. Θεόδωρος Μπατάκας, προσφωνώντας τον Σεβασμιώτατο, τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες τόσο του Εσταυρωμένου όσο και της «Διακονίας», την οποία απεκάλεσε χαρακτηριστικά ως:  «ανεξάντλητη πηγή εμπράκτου αγάπης και αλληλεγγύης». Ζήτησε δε την προσευχή και την πατρική στήριξή του, για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και για τους εθελοντές που διακονούν και προσφέρουν.

Ο κ. Ιγνάτιος από την πλευρά του, ευχαρίστησε όλους για την έμπρακτη διακονία τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της προσφοράς που παρέχουν. Επεσήμανε παράλληλα την προσφορά του π. Θεόδωρου για το συντονισμό των δραστηριοτήτων, ενώ σημείωσε την κρισιμότητα των ημερών και την ανάγκη για μεγαλύτερη βοήθεια προς τους απόρους, βοήθεια τόσο υλική, αλλά και πνευματική.

 

 

 

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

πετρες πηλιου πετρες πηλιου Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο

Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.

Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.

Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».

Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».

Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».

πετρες πηλιου

source: http://taxydromos.gr/article.php?id=98974&cat=1




πετρες πηλιου…

Shopping cart

0

No products in the cart.