Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

πληροφορίες πυρηνικό πληροφορίες πετρες πηλιου Διαψεύδει μυστικές πυρηνικές δραστηριότητες το Ιράν

πετρες πηλιου Το Ιράν απέρριψε σήμερα τις «αβάσιμες» κατηγορίες της εξόριστης ιρανικής αντιπολίτευσης για πυρηνικές δραστηριότητες σε μυστική στρατιωτική τοποθεσία……

Διαψεύδει μυστικές πυρηνικές δραστηριότητες το Ιράν πετρες πηλιου Για «αβάσιμες κατηγορίες» μιλά η Τεχεράνη

Το Ιράν απέρριψε σήμερα τις «αβάσιμες» κατηγορίες της εξόριστης ιρανικής αντιπολίτευσης για πυρηνικές δραστηριότητες σε μυστική στρατιωτική τοποθεσία, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

«Οι αβάσιμες δηλώσεις που αφορούν την ύπαρξη πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν διαψεύδονται κατηγορηματικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας Μπεχρούζ Καμαλβάντ.

To Εθνικό Συμβούλιο Ιρανικής Αντίστασης (CNRI) δήλωσε χθες ότι διαθέ ΤΕΙ πληροφορίες για νέες μυστικές υπόγειες πυρηνικές εγκαταστάσεις με την κωδική ονομασία «012», τιμη πετρασ για χτισιμο κοντά στην Μομπαρακέχ, την πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας στο κεντρικό Ιράν, επενδυση εξωτερικου τοιχου με τουβλο θυμίζει το Ιράν.

Σύμφωνα με την εξόριστη ιρανική αντιπολίτευση που εδρεύει στη Γαλλία, οι πυρηνικές αυτές εγκαταστάσεις κατασκευάστηκαν «υπό πλήρη μυστικότητα σε μια τεράστια στρατιωτική περιοχή».

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να επηρεάσει το θετικό κλίμα που διέπει τις συνομιλίες μεταξύ της Τεχεράνης και της ομάδας 5+1 στη Γενεύη, για την επίτευξη συμφωνίας που θα τερματίζει την δεκαετή αντιπαράθεση της Ισλαμικής Δημοκρατίας και της διεθνούς κοινότητας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα. Οι συνομιλίες επαναλαμβάνονται αύριο στην ελβετική πόλη.

Το CNRI είχε αποκαλύψει το 2002 την ύπαρξη του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος. Ωστόσο δυτικοί εμπειρογνώμονες είχαν εκφράσει επιφυλακτικότητα για πολλές άλλες ανακοινώσεις του.

Το CNRI στο οποίο μετέχουν πολλές οργανώσεις της αντιπολίτευσης στο ιρανικό καθεστώς, πετρεσ για επενδυση τζακιου όπως η Οργάνωση των Μουτζαχεντίν του Λαού (OMPI), πετρεσ για τζακια ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 για να πολεμήσει τον Σάχη. Συνέχισε τον αγώνα του κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας μετά την επανάσταση του 1979, κυρίως συμμαχώντας με τον Σαντάμ Χουσέιν στην διάρκεια του πολέμου Ιράν-Ιράκ (1980-1988).

πετρες πηλιου πετρες πηλιου Κρήτη: «Συναγερμός» πλακακια για επενδυση τζακιου τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, τιμη πετρασ για χτισιμο στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, Μπλέ μαρμαρόπετρα που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

πετρες πηλιου Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, χτισιμο μαντρασ με πετρα για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, πετρεσ χτισιματοσ τιμεσ αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, πλακακι εξωτερικου χωρου πρακτικερ ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.

Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

πετρες πηλιου

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/610419/diapseudei-mustikes-purinikes-drastiriotites-to-iran-/




πετρες πηλιου…

Shopping cart

0

No products in the cart.